VALORS BENSENY

Aquests son els valors que defineixen les línies d’actuació de Benseny, els seus principis ètics i la cultura de la companyia.

RESPECTE

Tractar totes les persones per igual, valorar el seu treball i corregir els errors. Quan les persones són respectades se senten acceptades i motivades per seguir amb els seus treballs i desenvolupen millor les seves capacitats personals i laborals.

INTEGRITAT

Ser honest en les relacions laborals. Exposar les situacions tal qual són, no estafar ni realitzar falses promeses a altres persones, clients o proveïdors.

RESPONSABILITAT

Estar compromès amb la comunitat. Generar i posar en pràctica diverses iniciatives i activitats que contribueixin a millorar la qualitat de vida i l’entorn de les persones.

PASSIÓ

Estimar el que es fa i lluitar dia a dia per millorar allò que s’ofereix.

ECOLOGISME

Estar compromès amb el planeta i el benestar de la gent. Pendre’s seriosament el medi ambient, optimitzant instal·lacions, procés productiu i gestió de residus. Consumir el mínim i reciclar el màxim. Aprofitar els 98Kw/h que genera la seva planta fotovoltaica.

EXCEL·LÈNCIA

Organitzar, gestionar i fer-ho tot bé a la primera, sempre i tots, en tots els àmbits de l’organització, amb la finalitat d’aconseguir resultats òptims.